@untootermes jo m'he passat al windows 10, per les aplicacions i ecosistema. Però molaria que un entorn 100% gnome i tot al mateix estil.

Realment per una majoria de gent que usa el pc per navegar i poca cosa més, té les necessitats cobertes i s'estalvia la llicència d'un W10 home.

Windows 10 s'actualitza i Microsoft recomana no fer-ho encara. La història es repeteix...

Ja es sort que la meva surface em digués que per ara encara no s'actualitzaba. I en la torre no diu res de la 2004.

Jordi ha impulsat

RT: Se han abierto más de un millón de expedientes sancionadores por Ley Mordaza desde el inicio del Estado de Alarma⚠️

Os será muy útil este manual de alegaciones ante multas elaborado por @LegalSol con el apoyo de @AquienDefiende

📲 defenderaquiendefiende.org/man
nitter.mastodont.cat/Andres_gb

Jordi ha impulsat
@spla @xorsch Potser perquè no fa falta. Personalment crec que les xarxes socials son un lloc de debat i amb les persones que et trobis bé ja en hi prou. Jo no vull tenir milions de seguidors per tenir. Amb els seguidor que vull ja en tinc prou.
Jordi ha impulsat

@spla twitter també és una xarxa social que a part de tòxica és plena de bots "influencers", bots creats per vendre'ls com a seguidors o crear gent virtual que corromp l'opinió del que sigui.

Per altra banda twitter i facebook les veig com una bombolla (tipus vivenda) que serveix per invertir calers. Ja veurem com petarà.

Recordeu tuenti? Myspace, messenger, hi5...

Es possible que la gent de mastodont sigui més real, i més aquí on es purguen els usuaris fantasma, potser per això som menys.

Jordi ha impulsat

2. L’únic que hem rebut fins ara de l’Estat és la retallada de més de 200 M€ en polítiques d’ocupació. Intolerable. L’Estat, que recapta el 85% impostos a Catalunya, que té capacitat endeutament i que interlocuta amb la UE, ha de posar tots els recursos a disposició Govern.
nitter.cattube.org/QuimTorraiP

Jordi ha impulsat

Quina merda de cerimònia de benvinguda! Gairebé quatre hores esperant per entrar a la ISS i ni Café ni pastetes...

Mostra el fil
Jordi ha impulsat

I aquests que decideixen quan tenim que posar-nos les mascaretes per a protegir-nos dels demès i ells de nosaltres, son els mateixos que decideixen quin grau de tolerància a substàncies químiques de la industria, l'automoció i les farmacèutiques son capaços d'admetre els nostres organismes sense intoxicar-se?

Jordi ha impulsat

Mentre nosaltres ens empobrim per culpa d'aquesta pandèmia generada pel capitalisme, uns pocs augmenten els seus beneficis. Podem començar a espavilar-nos d'una vegada i a lluitar de veritat? Mare meva...

infobae.com/america/mundo/2020

Jordi ha impulsat

El Supremo s’ho passaria bomba jutjan els protestants americans. Rebel·lió i sedició per tothom!

Jordi ha impulsat

400 euros de lloguer i 400 per menjar, llum, gas, aigua, gasoil amb 900 de salari. Ve l'empresari i diu que va a baixar els sous per no acomiadar ningú, i tu, vas i calles i tragues. Poc després torna a baixar els sous per no acomiadar ningú, i tu, apurat que vas, calles i tragues. Més tard, de nou, te baixa els sou, i tu, fart, ni vols callar ni tragar, però ara ja, ni tan sols tens recursos per a organitzar-te, pagar-te un advocat i molt menys per fer 7 dies de vaga. Estas on volia.

Jordi ha impulsat
Jordi ha impulsat

Lo del "hospital" del Ifema es un escándalo. Menudo repaso y traje le han hecho al PP de Ayuso.
Video completo.
nitter.net/CcagigalNeira/statu

Jordi ha impulsat

@spla per a mi la foto n'és una altra: l'estat espanyol no és un organisme públic, és la propietat privada d'un grapat d'empresaris hereus del franquisme que en el seu dia el van segrestar a base de matar a tot el món que se'ls va posar per davant. I com que és seu, usen el seu BOE per desviar diners de tots el ciutadans cap a les seues empreses. Usen els seus mitjans per a controlar l'opinió pública, usen la seua policia i els seus jutges per reprimir als que s'escapen de la seua caverna.

Comença la meva nova realitat, entre aturats, ertos, eros... Ampliant el grup.

Jordi ha impulsat

Comencem deu dies de dol oficial?

A veure, no sé si en sou conscients: estan donat l'epidèmia per acabada.

Vosaltres ja us apanyareu, però jo vaig a tancar-me en una cova fins a d'ací tres o quatre anys.

Jordi ha impulsat

Actualitzat el meu servidor GitLab :gitlab: a la darrera versió 13.0.0😉

Jordi ha impulsat

I ara s'escadalitzen pels informes de la GC... A veure si comencen a obrir els ulls, i una bona manera de fer-ho seria recolzant en Dani Gallardo. Un cas exactement igual al de la Tamara, l'Adri, i els de tants altres perseguits injustament.

Mostra'n més
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.