Ahir vaig posar una gateway de al terrat de la casa nova. És una Mikrotik RB912UAG amb un concentrador R11e-LR8, caixa/antena RFElements i antena de RAKwireless. Fa the gateway per The Things Network i de node 2-en-1 :). Ara toca fer proves...

Xose Pérez ha impulsat

posa en portada com han viscut adolescents el confinament. No està de més també tornar a veure la xerrada de la Sílvia Bosch amb en aquesta mateixa línia:
youtu.be/EvObJZRKz2Q

He decidit que a partir d'ara fugiré esperitat de tothom qui a la seva bio faci servir la paraula "excel·lència".

Una llàstima posar-se a investigar la gent que et sembla inetressant i adonar-te que són uns merdes

Xose Pérez ha impulsat

Vols aprendre a construir una gateway LoRaWAN per TTN? Vine a un dels tallers que fem aquest març i abril. També pots optar a "acullir" una gateway de la comunitat a casa teva!
femprocomuns.coop/tallers-de-f

Davant dels que proposen encetar una guerra contra el mar a base dragues a la gent ens toca repensar el model de territori que volem.

Aquest dissabte 29 de febrer cinquena edició del congrès de sobirania tecnològica @sobtec a la @lleialtat@santsenques.cat. És una cita a la que no es pot faltar.
mastodont.cat/@sobtec/10366511

"In a world where attackers work collaboratively we cannot pretend to be safe in a closed silo. We have to be as open as possible and work together too" Melanie Rieback, Radically Open Security.

Xose Pérez ha impulsat
Ya tenemos carpeta de Nextcloud para ir subiendo las charlas de las #JornadasLibresIII es aquí:
https://n.lleialtat.cat/s/6eCaaBLfinBYJSa

Gracias a las compas de @lleialtec por poner la infra y a las @jtlibres por compartir!! :)

3 rellotges de Fibonacci, un Wordclock i un CircleClock per la fira de Sant Pol d'aquest dissabte... si el temps ho permet!

Xose Pérez ha impulsat

A alguna gent el llenguatge no binari li genera perplexitat, hilaritat o rebuig. Però és una qüestió de respecte. Això també toca.

Aquest article d'Ártemis López està orientat a la localització de textos però també és un gran recull de raons i opcions.

lalinternadeltraductor.org/n19)

Mostra els més vells
mastodont.cat, cultura catalana.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.