posa en portada com han viscut adolescents el confinament. No està de més també tornar a veure la xerrada de la Sílvia Bosch amb en aquesta mateixa línia:
youtu.be/EvObJZRKz2Q

He decidit que a partir d'ara fugiré esperitat de tothom qui a la seva bio faci servir la paraula "excel·lència".

Una llàstima posar-se a investigar la gent que et sembla inetressant i adonar-te que són uns merdes

Xose Pérez ha impulsat

Vols aprendre a construir una gateway LoRaWAN per TTN? Vine a un dels tallers que fem aquest març i abril. També pots optar a "acullir" una gateway de la comunitat a casa teva!
femprocomuns.coop/tallers-de-f

Davant dels que proposen encetar una guerra contra el mar a base dragues a la gent ens toca repensar el model de territori que volem.

Aquest dissabte 29 de febrer cinquena edició del congrès de sobirania tecnològica @sobtec a la @lleialtat. És una cita a la que no es pot faltar.
mastodont.cat/@sobtec/10366511

"In a world where attackers work collaboratively we cannot pretend to be safe in a closed silo. We have to be as open as possible and work together too" Melanie Rieback, Radically Open Security.

Xose Pérez ha impulsat
Ya tenemos carpeta de Nextcloud para ir subiendo las charlas de las #JornadasLibresIII es aquí:
https://n.lleialtat.cat/s/6eCaaBLfinBYJSa

Gracias a las compas de @lleialtec por poner la infra y a las @jtlibres por compartir!! :)
Xose Pérez ha impulsat
@xoseperez

#SantPolQuinaHoraÉs

>Los fills de Sant Pol s’enfadan al sentir l’infamant pregunta y tenen rahó. ¿Cuant será que ells y nosaltres, los de S. Pol y ‘ls de tot Catalunya podrém contestar als que ‘ns preguntin ¿quina hora es?:
La hora de que Catalunya recobri lo perdut."

Quina meravella.... :heart Gràcies per compartir-la :)

3 rellotges de Fibonacci, un Wordclock i un CircleClock per la fira de Sant Pol d'aquest dissabte... si el temps ho permet!

Xose Pérez ha impulsat
Xose Pérez ha impulsat

A alguna gent el llenguatge no binari li genera perplexitat, hilaritat o rebuig. Però és una qüestió de respecte. Això també toca.

Aquest article d'Ártemis López està orientat a la localització de textos però també és un gran recull de raons i opcions.

lalinternadeltraductor.org/n19)

Xose Pérez ha impulsat

TARRACO ROMANA La vila romana de Tarraco foguèt fondada l’an 218 abans JC pendent la Segonda Guèrra Punica entre Romans e Cartagineses, que mantenguèt la Peninsula Iberica coma scenàri dels afrontaments. En aquel emplaçament i aviá anteriorament un pichon pòble ibèr. Tarraco se convertiguèt en la basa de las operacions romanas per la conquista de la Peninsula pendent lo sègle II abans JC, e venguèt una de las vilas mai importantas del Mediterranèu Occidental bit.ly/2NjB1ah

Xose Pérez ha impulsat

This is a useful way to see how the different protocols of the #Fediverse and #Federation interact and which software uses which.

Mostra els més vells
mastodont.cat, xarxa social pels catalans d'arreu.

Servidor social en català per a la comunitat de llengua i cultura catalanes d'arreu d'internet.