Tenim 1,12m usuaris
Qui ha publicat 675m publicacions

Administrat per:

Contacte:

contacte @ mastodont.cat

Normes del servidor

A continuació, es mostra un resum de les normes que has de seguir si vols tenir un compte en aquest servidor de Mastodon:

  1. Està prohibida qualsevol mostra de racisme, xenofòbia o homofòbia. Tampoc és permesa cap falta de respecte a cap usuari local o remot.
  2. No és permès fer publicitat.
  3. No és permès abusar de l'us de "crossposters" Twitter<>Mastodon per a publicar tuts. Si s'en fa un ús abusiu (la majoria de tuts publicats son retuitades des de Twitter cap a Mastodon) s'avisarà al usuari. Si es persisteix en l'abús, l'usuari serà suspès.
  4. No és permès fer spam.
  5. Aquest servidor bloqueja tots els servidors que executen el programari birdsitelive
  6. Els comptes que estiguin inactius (sense iniciar sessió) durant sis mesos, seràn esborrats de la base de dades després de 30 dies de ser avisats per correu electrònic de la seva inactivitat.
  7. En aquest node no es permeten els "joseos". L'usuari local que ho practiqui serà suspès immediatament.

mastodont.cat és un servidor en català de Mastodon, per a la comunitat de llengua i cultura catalana d'arreu d'internet.

mastodont.cat és el primer servidor del "fedivers" de Mastodon en tenir totes les opcions i menús en català (client web).
mastodont.cat està en línia des del 13 d'abril del 2017.

Agraïment molt especial a @Kim per el logo amb barretina de mastodont.cat. Gràcies @Kim!

Mantenir mastodont.cat i el servidor hoste en bona forma té un cost. Qualsevol ajuda és benvinguda:
Paypal: donacions mastodont
Moltes gràcies!

Servidor XMPP

Com a complement a Mastodon, també hi tenim un servidor xmpp que compleix al 100% els estàndards del protocol:


El servidor XMPP de mastodont.cat està disponible per els usuaris locals que vulguin tenir-hi un compte, com alternativa a les aplicacions de missatgeria privatives. El registre s'obté mitjançat el bot xmpp:

@xmpp registre

També hi tenim un servidor Peertube , al que tots els usuaris de mastodont.cat poden registrar-se demanant-t'ho al bot @video:

@video registre

Si ho dessitges pots compartir el teu codi a git.mastodont.cat , l'instància Gitea de mastodont.cat on tots els usuaris locals poden registrar-se demanant-t'ho al bot @giteaCAT:

@giteaCAT registre

english : mastodont.cat is not related to cats, sorry. It's related to the community of Catalan culture and language throughout the #fediverse.